БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ НА
ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ
какво е сглобяема къща дъвесината - строителен материал най-често задаваните въпроси

начало
за съюза
структура
членове
документи
новини
статии
галерия
за контакти
тел: 034 455515
факс: 034 455548
info@bspsk-bg.org

Среща на Конференция на Европейския съюз, Цюрих - 24.09.2008

На 24. септ. 2008 в Цюрих се проведе годишното общо събрание на Европейския съюз по сглобяемо строителство EFV.

Българският съюз на производителите на сглобяеми къщи БСПСК, обединяващ вече 16 производители, има молба за членство в EFV от 2007 год. Преодолявайки една сложна процедура по удовлетворяването на критерийте за членство, вече можем да се поздравим с приемането единодушно на 24.09.2008 на БСПСК за член на EFV. България е осмата страна член наред с Австрия, Великобритания, Германия, Ирландия (приета 2007), Унгария, Швейцария и Швеция.

Вече като член българската делегация, Румен Бочев, Васил Мерджанов, Димитър Димитров, Огнян Станков, гласува за продължаване мандата на немското председателство на EFV с нови 2 години, както и на досегашния му президент г-н Георг Хуф и за избор на променено управително тяло.

В скоро време БСПСК ще се появи и на интернет страницата на EFV: www.e-f-v.eu.

Това членство за българските производители на сглобяеми къщи, членове на съюза, означава основно повишени отговорности към крайния продукт, отговарящ вече и на “Европейските директиви за качество в сглобяемото строителство” от 2004 г., на единните критерий за качество на БСПСК, които ще се следят от независима институция.

©2005г. БСПСК всички права запазени /webmaster